J&J a Cornudella o Un riu Siurana de crims

Volen llibres sobre el Montsant i no es tracta de OLNI's (Objectes Literaris No Identificats) sinó de textes perfectament signats amb nom i cognoms.
Aquests llibres (i els seus autors) aterraran a Cornudella(Priorat) el dissabte que ve dia 9 en ocasió de la 4a. Jornada Literària que s'hi celebra.
Naltros hi serem presents amb el que en podriem dir les Obres Completes, o sigui tots els casos i totes les nostres ficcions literàries publicades (fins al moment, perquè la cosa va per llarg). A saber: "De Tots Sants a les rebaixes de gener", "La poesia no fa ombra" i "El català és un misteri poètic?".

També hi serem representats dins el recull "Un riu de crims", que remunta l'Ebre i s'endinsa pel Siurana fins al peu del que fou l´útim reducte musulmà a Catalunya. Serà, probablement, el penúltim acte de presentació del llibre aquest any.

Però no només això, també hi seran Francesc mompó, Mercè Climent, Joan Todó, Victor Amela, Roser Amills, Àngel Lluís Carrillo i, l'amifitrió, Jesús Tibau. Si el voleu consultar, aquí teniu el  Programa de la Jornada, que acabarà amb l'actuació de la màquina falsetana del soul, Soul Machine (música negra, no podia ser d'altra manera estan naltros i el Riu de Crims pel mig)  Us en deixem un video de presentació.

Johnson&Johnson

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada