Conte de Nadal o El Nadal és un "cuento"


En aquestes dates assenyalades (assenyalades amb el dit, com si te'l posessin a l'ull) toca excedir-se amb els torrons, amb el cava, amb els rostits, els caganers, la roba, les despeses en general, les festes, etc. O sigui, gula, luxúria,.. Vici! I això que és una festa religiosa! Deu ser per la combinació de tot això que el Nadal es converteix en una festa TOTAL. I encara que vagis begut o col.locat no desentones, perquè tothom està content.
Hi ha un problema, però. No es cometen assassinats. I com ens hem de guanyar la vida naltros, així? Perquè tota aquesta santa bacanal no es de franc (que no us expliquin cuentos) i tot està molt car: les begudes, les menges, les substàncies ilegals, les dones,... I si ens ajuntem tots som una colla!
Per cert, molta felicitat per tothom també de part de la Lucia, la Margarita, el Miquel, el Joan Lluís, l'Àlex, el Pep del pub, el Rael de la pastisseira, el Josep de la ràdio, el Toni el periodista, la senyora Maria del Bar del Tomb, el Sr. Santiago del Cafè, el cambrer del Bar Sport, el Sr. Baltasar del Celler, el Gato Pérez (al cel de la rumba sigui)... I del Sargento Malaga (¡Felise Fiezta coño! Johnzo, ¿quiere dezí que ezto e un cuento de Navidá?).

J&JF Johnson, detectius

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada