No sé que passa que ho veiem tot negre

Ara que la calor apreta (ni que sembli contradictori), naltros estem  hivernant. Sol, aigua, poca cosa a escriure, res a investigar,... L'únic esforç que ens hem permès ha estat anar el passat diumenge a la Trobada anual d'Autors del Matarranya i saludar alguns companys (sospitosos habituals i individus del "wild side", que diria el Lou Reed). Això ens ha fet recordar que hi ha altres coses fora del tema negre (i no estem parlant de la crisi - o Apocalipsi segons Sant Joan de Borbó, que diu el J.), que són més fàcils de llegir amb aquesta calitja.
Com que suposem que a tothom li passa el mateix us recomanem unes lectures del nostre padrí on no cal que es mateu a descobrir qui és el criminal (o sigui, el que mata, valgui la redundància). Us les podeu descarregar en aquests links i, com que hi ha crisi, són DE FRANC!.

EBANUS (prosa fantàstica)
LA MAR (prosa no tan fantàstica)
LES CANÇONS QUE ESCOLTÀVEM (poesia)

Ens acomiadem fins que baixin les temperatures i com que l'únic antídot contra la crisi és l'amor ho fem amb aquesta peça dels Dire Straits que, vés per on!, porta el mateix títol que un dels casos del nostre últim llibre.J&J,
de vacances

Comentaris