EBRENEGRE 2012 A VERKAMI

Comença el compte enrere per a la 3ª Trobada de Gènere Negre al Matarranya i al Priorat.Tota la informació la podreu anar seguint al blog (l'enllaç està a la dreta de la pàgina).

Però aquest any, a més, us demanem que els que pugueu col.laboreu fent una aportació econòmica per a finançar els actes d'aquests dos dies. Es tracta d'allò que anomenen micromecenatge i que si entreu aquí està molt ben explicat:



Que Deu us ho pagui amb molts fills, que seran educats en escoles públiques, laiques i gratuïtes; que gaudiran de mestres ben pagats i ben preparats i d'instal.lacions tècniques i esportives de primer ordre; que quan es graduin trobaran feina de seguida, amb un sou i unes condicions dignes que els permetran pagar impostos ben a gust i poder disposar de quantitat de serveis de qualitat; que fins i tot els sobraran diners perquè, de tant en tant, puguin comprar-se un bon llibre (negre) i així contribuir a la millora de la qualitat de vida del criminal que l'ha inspirat. A canvi Deu els ho pagarà amb molt fills, que seran educats... 
En fi, per a què continuar.

J&J, pidolaires

 

Comentaris