Una sortida INdigna o Jornada matadora a Cornudella

Imatge des de darrera l'escenari moments abans del crim

Tot i que amb retard, aquí arriba la nostra crònica de la 4rta Jornada Literària a Cornudella. La veritat és que  voliem fer-la arregladeta i, a més, teníem el compromís amb el poble de Cornudella d'escriure un cas que hi estigués ambientat. Total, que al final la cosa s'ha allargat més del compte (de temps i de mida). Us posem les 10 pàgines de que consta aquest cas en un PDF adjunt.
Recordem que els veritables protagonistes de la jornada (de la real) foren Francesc Mompó, Mercè Climent, Joan Todó, Victor Amela, Roser Amills, Àngel Lluís Carrillo, Jordi Pijoan-López, Jesús M.Tibau, l'actor Antoni Dalmau, el Grup teatral Tebac i la Soul Machine. Ah! i un tal Fede Cortés.
Esperem que us agradi la crònica de la jornada (inventada) i que serveixi com agraïment a tots els participants, organitzadors i assistents en general.
Però recordeu que això és ficció i que, com sempre, els personatges que apareixen en aquest relat podrien ser reals però també podrien no ser-ho. El cert és que no són ni una cosa ni una altra ni tot el contrari. El mateix podem dir dels escenaris i les situacions.


Us deixem també uns plans generals del públic (dissimulant i amb cara de no haver trencat mai un plat)
Johnson&Johnson, detectius





Comentaris

  1. Ens ha agradat molt la manera tan original de fer una crònica de la Jornada a Cornudella. Encara com i no ens has matat de debò.

    Una abraçada i fins el proper assassinat a Vallderoures.

    Lina i Coeli.

    ResponElimina
  2. Una gran crònica d'una gran jornada literària. Una història més dels grans detectius del Priorat.
    Ja he llegit el teu llibre "El català és un misteri poètic?", força divertit i original.
    Enhorabona.
    "I el cos d'aquella noia ja tenia soul per estona"
    Àngel Carrillo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada