2 llibres 2

 
Divendres atapeït aquest cap de setmana a Falset.

Com en els rètols taurins podem dir allò de "2 toros 2", remarcant el nombre, per a que quedi clar que no es tracta d'un error, i ensenyant pit amb orgull.

En primer lloc tenim la presentació de "La casa cantonera" de Sílvia Alcàntara, organitzat pel Centre Quim Soler a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa. A un quart de vuit.

Una hora més tard es presenta el recull "Poesia a la frontera" de vora un centenar de poetes en llengua catalana, castellana i aragonesa, organitzat pel Centre d'Estudis Falsetans al teatre de l'Artesana. Aquest recull inclou un total de cinc poetes falsetans (no sabem si es dona el mateix cas en alguna altra població): Joan Giné, Raimond Aguiló, Maria José Sánchez, Agustí Masip i Fede Cortés (el nostre pare - és un dir). A més també hi han altres dos poetes de la comarca: Pilar Garriga i Jesús M. Tibau (que ha disculpat la seva absència).

En total sis poetes prioratins inclosos en un llibre que es presentà aquest estiu a la Trobada d'Autors al Matarranya i que ara està fent el tomb per tota la geografia de la frontera (real i imaginària) que la poesia intenta trencar. Més una prosista vigilant des de la cantonada.

Trencarem fronteres o quedarem empatxats?

J&J, detectius (a la recerca de llibres)

P.S.:
JF-La solució en el proper episodi
J- La resposta està en el vent


Comentaris